Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto vahvistaa Huawein odotetun huippupuhelimen designin

1
Puhelinvertailu

Vuoto vahvistaa Huawein odotetun huippupuhelimen designin
Tämän vuoden älypuhelinten lippulaivajulkistuksista ei ole jäljellä enää montaa laitetta. Niinpä voikin helposti sanoa, että Huawein pian esiteltävä Mate 10 on loppuvuoden odotetuin huippupuhelin.

Huawei on pyrkinyt saamaan hypeä aikaan muun muassa nauramalla Applelle, julkaisemalla eeppisiä videoteasereitä, ja haastamalla iPhonen näytön.

Huawein Mate 10 tuleekin varmasti olemaan melkoisen hyvä puhelin, mutta nähtäväksi jää kuinka hyvin se pystyy vastaamaan sille asetettuihin huippukorkeisiin odotuksiin.

Tässä vaiheessa moni tekninen yksityiskohta on vielä epäselvää, mutta uusi vuotokuva paljastaa laitteen ulkonäön toistamiseen. Kaksi vuotanutta kuvaa esittelee laitteen mustaa ja sinistä versiota, joskin tulossa on aiemman vuodon mukaan myös ruskea versio.Kuvat vahvistavat aiemmat huhut Leica-tuplakamerasta ja takakuoren keskelle sijoitetusta sormenjälkilukijasta. Samalla vahvistuu myös valtaisa, liki koko etupaneelin kattava näyttö, joka vaikuttaa näiden kuvien perusteella kaareutuvan selkeämmin reunoille Samsungin huippupuhelinten tavoin. Nämät kuvat paljastavat ensi kertaa, että laitteessa on myös tuplasalama.

Mate 10:stä tulee lisäksi löytymään mm. Huawein oma Kirin 970 -piiri, joka tarjoaa yhtiön mukaan uudenlaisen tekoälysuorittimen.

Huawei esittelee uutuuslaitteen 16. lokakuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kiedis
Kiedis

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Puhelinvertailu:

Samalla vahvistuu myös valtaisa, liki koko etupaneelin kattava näyttö, joka vaikuttaa näiden kuvien perusteella kaareutuvan selkeämmin reunoille Samsungin huippupuhelinten tavoin.

Ei onneksi ole kaarevaa näyttöä tässä vaikka siltä hieman saattaisikin kuvissa näyttää. Tuo on vaan tapa "piilottaa" laitteen reunoja kuvista siinä missä Samsungin S8:ssa ja Note 8:ssakin.

Tyylikäs laitos kerta kaikkiaan. Joutuu kyllä hommaamaan omansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.