Ensimmäinen Nokia sai Android 9 Pie -päivityksen

1
Puhelinvertailu

Ensimmäinen Nokia sai Android 9 Pie -päivityksen
HDM Global on tiedottanut, että se on aloittanut päivityksen ensimmäiselle Nokia-älypuhelimelle. Kyseessä on EISA-palkittu Nokia 7 Plus, jolle päivitys tuo monenlaisia uudistuksia.

Kyseessä on myös samalla ensimmäinen Snapdragon 660 -alustan päälle rakennettu puhelin, jolle julkaistiin uusin Android-versio. Android 9 Pie tarjoaa uutta niin käyttöliittymän ulkonäön kuin ominaisuuksienkin osalta.

Android 9 Pie:ssa uutta on mm. tekoälyllä parannettu näytön ja akun toiminta, uudistetut ilmoitukset sekä täysin uusi käyttöliittymän navigointi.Lue lisää Android 9 Pie:n uudistuksista

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

PJL78
PJL78

1

Nuoli ei kadonnut mihinkään, eikä kyseistä soikiota tullut ympyrän kotinäppäimen tilalle. Raivotuttavaa googlen hakupalkkia en saa pois alareunasta ja ylöskin tuli turha pikanäkymä, jolla en tee mitään eikä sitäkään saa pois. Tumma teema puuttuu vielä monista paikoista, kuten puhelimesta, yhteystiedoista ja asetuksista.

Kestää varmaan hetki tottua ja tutustua tähän piirakkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.