Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 6.1 puhelimelle

Janne Yli-Korhonen

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 6.1 puhelimelle
Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on laittanut vuoden 2020 kunnolla käyntiin Android 10 -päivitysten suhteen, sillä päivityksen jakelu on alkanut vuoden 2018 aikana julkistetulle Nokia 6.1:lle.

Nokia 6.1 on jo kolmas Nokia-puhelin, joka saa uusimman Androidin tämän vuoden puolella. Android 10 saapui pari päivää sitten Nokia 6.1 Plussalle ja Nokia 7 Plussalle. Vuoden 2019 puolella Android 10 saapui Nokia 8.1:lle, Nokia 7.1:lle ja Nokia 9 PureViewille.

Android 10 saapuu yhteensä 17 Nokia-puhelimelle. Kaikkien puhelimien osalta päivitystahtia voi seurata tästä.Käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä Nokia 6.1 saa muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, paremmat ominaisuudet tietoturvan hallintaan sekä paremman elenavigoinnin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.