Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 7.1 puhelimelle

Janne Yli-Korhonen

Android 10 on nyt saatavilla Nokia 7.1 puhelimelle
HMD Global kertoi Nokia 2.3 -puhelimen julkaisutilaisuuden yhteydessä, että seuraavaksi Android 10 saapuu Nokia 7.1 -puhelimelle.

Sen aika on nyt, sillä Android 10 päivityksen jakelu on alkanut viime vuonna julkaistulle Nokia 7.1 -puhelimelle. Tilanne on sinänsä hieman erikoinen, sillä tämän vuoden Nokia 7.2 ei vielä ole saanut päivitystä. Päivitys saapuu Nokia 7.2 mallille tällä tietoa vasta ensi vuoden puolella.

Android 10 päivitys on nyt julkaistu Nokia 7.1 lisäksi Nokia 9 PureView -puhelimelle sekä Nokia 8.1 -puhelimelle. HMD Global on luvannut, että 17 Nokia-puhelinta saa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon ja seuraavaksi päivityksen pitäisi saapua Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus ja Nokia 7 Plus -malleille mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella.Kaikkien puhelimien Android 10 -päivitystahtia voit seurata tästä.

Android 10 tuo Nokia 7.1 -puhelimelle muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, parannellun elenavigoinnin, paremman tavan hallita yksityisyyttä ja älykkäät vastaukset.

Aiheeseen liittyvää:


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.