Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Honor MagicWatch 2 -älykellon hinta 179 - 199 euroa - myyntiin Suomessa 30. tammikuuta

Janne Yli-Korhonen

Honor MagicWatch 2 -älykellon hinta 179 - 199 euroa - myyntiin Suomessa 30. tammikuuta
Matkapuhelinvalmistaja Honor on paljastanut tuovansa MagicWatch 2 -älykellon myyntiin Suomessa 30. tammikuuta. Honor MagicWatch 2 on saatavilla 42 millimetrin ja 46 millimetrin kellotauluilla, joiden hinnat ovat 179 euroa ja 199 euroa.

Pari kuukautta sitten esitellystä Honor MagicWatch 2 -älykellosta löytyy pitkälti samanlaiset ominaisuudet kuin Huawei Watch GT 2 -älykellosta, joka on jo myynnissä Suomessa.

Honorin älykellon parhaimpiin puoliin lukeutuu jopa 14 vuorokauden akunkesto isomman mallin kohdalla. Pienemmälle versiolle luvataan noin 7 päivän akunkesto. Pitkän akunkeston mahdollistaa Huawein itse kehittämä Kirin A1 -järjestelmäpiiri, joka kuluttaa vähän virtaa, mutta on samalla riittävän tehokas pyörittämään kellon käyttöjärjestelmää. Akku latautuu täyteen kahdessa tunnissa.Isommassa versiossa on 1,39 tuuman AMOLED -kosketusnäyttö 454 x 454 resoluutiolla, kun pienemmässä versiossa käytetään 1,2 tuuman AMOLED -kosketusnäyttöä 390 x 390 resoluutiolla. Isomman kellon paino on 41 grammaa ja pienemmän 29 grammaa. Kellojen ulkokuori on ruostumatonta terästä ja ne kestävät vettä 50 metrin syvyyteen asti.

Kelloilla voidaan seurata sykettä, unta sekä stressiä. Kelloissa on myös yhteensä 15 urheilulaji-asetusta, joista 8 on ulkolajeja (juoksu, kävely, vaellus, kiipeily, polkujuoksu, pyöräily, uinti ja triathlon) ja 7 sisälajeja (juoksu, kävely, pyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, crosstrainer, soutu).

Lisätietoa kellosta saa tästä. Kellosta löytyy myös arvostelu Puhelinvertalun sivulta: Honor MagicWatch 2 arvostelu.

Honor MagicWatch 2 hinta

Honor MagicWatch 2 -älykellon hinta on 179 - 199 euroa ja se saapuu myyntiin Suomessa 30. tammikuuta. Kello on saatavilla 46 millimetrin ja 42 millimetrin kellotauluilla. Isompi versio on saatavilla Flex Brown- ja Charcoal Black -väreissä, kun taas pienemmän kellon värivaihtoehdot ovat Sakura Gold ja Agate Black.

Honor MagicWatch 2 46 mm: Flex Brown ja Charcoal Black.
Honor MagicWatch 2 Flex Brow ja Charcoal Black väreissä

Honor MagicWatch 2 42 mm: Sakura Gold ja Agate Black.
Honor MagicWatch 2 sakura gold ja agate black väreissä

Lue myös:

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.