Samsung Galaxy Z Flipin myynti on alkanut - Hinta 1550 euroa

Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy Z Flipin myynti on alkanut - Hinta 1550 euroa
Samsung esitteli yrityksen toisen taittavanäyttöisen älypuhelimen eli Galaxy Z Flipin tämän kuun alussa yhdessä Galaxy S20 -sarjan kanssa. Galaxy Z Flipin myynti alkaa tänään valikoiduilla jälleenmyyjillä, kun taas Galaxy S20 -sarjaa joutuu odottamaan 13. maaliskuuta asti.

Samsung mainostaa, että 6,7 tuuman näytössä käytetään erittäin ohutta ja taittuvaa Ultra Thin Glass (UTG) -lasia, mutta todellisuudessa tämän lasin päällä on edelleen kerros muovia, johon saa ilmestymään naarmuja pelkällä kynnellä. Samsung kutsuu näyttöä nimellä Infinity Flex Display ja siinä käytetään Full HD+ (2636 x 1080) resoluutiota, 21.9:9 -kuvasuhdetta ja Dynamic AMOLED -tekniikkaa.

näyttö taittuuGalaxy Z Flipissä on myös pieni 1,1 tuuman Super AMOLED -näyttö kannessa, josta näkee lähinnä saapuneet ilmoitukset ja sen avulla voidaan ottaa kuvia hyödyntäen 12 megapikselin pääkameraa sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakameraa.

Kannessa on myös pieni näyttö ja sen vierellä on kaksi kameraa

Galaxy Z Flipin saranan kaksoismekanismit mahdollistavat taittuvan rakenteen ja puhelin voidaan asettaa avoinna taitettuna 70 ja 110 asteen kulmiin, jolloin Galaxy Z Flip pysyy esimerkiksi pöydällä ilman tukea. Tällöin puhelinta voidaan käyttää esimerkiksi selfieiden ottamiseen. Samsung on myös lisännyt One UI -käyttöliittymään Flex-tilan, joka jakaa näytön kahteen neljän tuuman näyttöön, kun Galaxy Z Flip on taitettuna. Flex-tilassa voi vaikkapa katsella videota yläpuoliskolla ja kommentoida sisältöä alemmassa näyttöosassa.

Galaxy Z Flipin näyttö taittuu

Suljettuna Galaxy Z Flipin mitat ovat 73,6 x 87,4 x 17,3 mm (saranan takareuna) - 15,4 mm (etureuna) ja avattuna 3,6 x 167,3 x 7,2 mm - 6,9mm. Painoa on 183 grammaa. Muilta osin puhelin tarjoaa muun muassa Snapdragon 855+ -suorittimen, 8 gigatavua keskusmuistia, 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 3300 mAh akun, langattoman latauksen, langattoman virranjaon, USB-C -liitännän ja sormenjälkilukijan.Samsung Galaxy Z Flip hinta

Samsung Galaxy Z Flipin suositushinta on 1550 euroa ja sen myynti alkaa 21.2.2020. Värivaihtoehdot ovat Mirror Purple ja Mirror Black.

Samsung Galaxy Z Flip on myynnissä kahdessä värissä


Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.