OnePlus uusi Bullets Wireless -kuulokkeet huippunopealla latauksella

Matti Robinson

OnePlus uusi Bullets Wireless -kuulokkeet huippunopealla latauksella
OnePlus esitteli tänään kaksi uutta älypuhelinta. Näistä OnePlus 8 Pro on markkinoiden johtavalla näytöllä varustettu todellinen lippulaiva ja OnePlus 8 puolestaa huipputason ominaisuuksilla varustettu kompakti älypuhelin.

Tämän lisäksi OnePlussalla oli odotetusti julkaistavanaan myös lisälaitteita. Joka vuotista Bullets Wireless -julkistusta ei jätetty nytkään väliin, vaan yhtiö esitteli uudet Bullets Wireless Z -kuulokkeet.

Uudet langattomat kuulokkeet jatkavat juuri siitä mihin edeltävät jäivät. Kyseessä ovat niskapannalla varustetut langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat nyt entistä enemmän kuunteluaikaa minimaalisella latausajalla.

OnePlussan mukaan vain 10 minuutin lataaminen tuo mukanaan huiman 10 tunnin kuunteluajan. Maksimilatauksella kuuntelua voi jatkaa vielä toisen 10 tuntia. Kuulokkeiden muista ominaisuuksista ei juuri kerrottu, joten ne ovat lienee edeltäjästä tuttuja ja hyväksi koettuja.Bullets Wireless Z saapuu myyntiin neljällä eri värivaihtoehdoilla (musta, sininen, minttu ja kaura) ja hintaan 49,95 euroa.OnePlus kertoi lisäksi, että tuttu Sandstone-materiaalia oleva suojakuori tekee paluun. Tällä kertaa tosin mustan lisäksi suositun suojakuoren saa myös syaanina ja purppurana. Myös uniikkeja katuartisti Andren kuvittamia kuoria saapuu saataville 10 000 kappaletta.

Lue myös: Arvostelussa OnePlus 8 Pro - lopullinen loikka huippupuhelinten sarjaan

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.