Motorolan stylus-kynällä varustettu Moto G Pro -puhelin saapuu Suomeen 329 euron hinnalla

Janne Yli-Korhonen

Motorolan stylus-kynällä varustettu Moto G Pro -puhelin saapuu Suomeen 329 euron hinnalla
Motorolalta nähdään jälleen uusi puhelin Suomen markkinoilla. Tällä kertaa kyseessä on Moto G Pro -puhelin, jonka erikoisuus on puhelin sisältä löytyvä stylus-kynä. Moto G Pro saapuu Suomeen 15. kesäkuuta 329 euron suositushinnalla.

Stylus-kynää voi käyttää vaikkapa valokuvien käsittelyyn, muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja kuvakaappausten ottamiseen. Puhelimen ohjelmistoon kuuluu esiasennettu Moto Note -sovellus, johon voi kirjoittaa muistiinpanoja. Muistiinpanojen tekeminen onnistuu jopa ilman puhelimen lukituksen avaamista.

stylus-kynään pääsee käsiksi moto g pron pohjasta

Puhelimessa on 6,4 tuuman Max Vision -näyttö, joka toimii Full HD+ -resoluutiolla. Näytön yläkulmassa on reikä 16 megapikselin etukameralle (f/2.0, 1μm). Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, joka löytyy esimerkiksi Moto G8 Power -puhelimesta. Keskusmuistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa löytyy puolestaan 128 gigatavun verran. Tallennustilaa saa lisättyä 512 gigatavuun asti muistikortilla. Laitteen sisälle on laitettu 4000 mAh akku, joka tukee 10 watin latausta.Moto G pro edestä ja takaa

Taakse on laitettu 48 megapikselin pääkamera (f/1.7, 1.6μm), joka hyödyntää Quad Pixel -teknologiaa eli sillä otetaan 12 megapikselin kuvia. Lisäksi taakse on laitettu 16 megapikselin toimintakamera (f/2.2, 2.0μm), jolla otetaan ultralaajakuvia 117° näkymällä sekä 2 megapikselin makrokamera.

Moto G Pro on varustettu Android 10 -käyttöjärjestelmällä ja se kuuluu Android One -ohjelmaan eli puhelin saa vähintään kahden vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään ja kolmen vuoden ajan päivityksiä tietoturvaan.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat USB-C, 3.5 mm:n kuulokeliitin, sormenjälkilukija, stereokaiuttimet, Bluetooth 5.0, NFC ja vettähylkivä rakenne.

Moto G Pro -puhelimen suositushinta on 329 euroa.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.