Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus esittelee tulevaa Nord-älypuhelinta YouTube-tähtien kanssa

Matti Vähäkainu

OnePlus esittelee tulevaa Nord-älypuhelinta YouTube-tähtien kanssa
OnePlussan edullisemman Nord-älypuhelimen julkaisu sen kuin lähestyy ja kiinalaisyhtiö haluaa tietysti pitää laitteen pinnalla koko tulevan viikon ajan.

Laitteesta on jo paljastettu julkaisupäivän lisäksi mm. kameraominaisuuksia, mutta vauhti sen kuin kiihtyy ennen 21. päivä tapahtuvaa julkaisua.Uusimmat laitteelle vihityllä Instagram-tilillä tehdyistä paljastuksista liittyvät YouTube-tähtiin.

Yhtiö on paljastanut ensimmäisenä, että laitteelle tulee saataville dbrandin luoma suojakuori, joka on suunniteltu yhdessä tubettaja JerryRigEverythingin kanssa. YouTube-tähden suosima takakansi on perinteisesti läpinäkyvä, jota simuloidaan suojakuoreen painetulla kuvalla, jossa näkyy laitteisto takaa päin.JerryRigEverything paljastaa myös, että kyseessä on 4115 milliampeeritunnin akku ja se tarjoaa Warp Charge 30 -pikalatauksen, joka on varsin mukava kombo keskiluokan laitteelle.

Tänään puolestaan paljastettiin, että OnePlussan perustaja Carl Pei keskustelee uutuuspuhelimesta Marques Brownleen eli MKBHD:n kanssa. Myöhemmin tänään julkaistava keskustelu nähdään YouTuben tähtiarvostelijan kanavalla.OnePlussan julkaisun mukaan siinä nähdään mm. aikaisia Nord-prototyyppejä kuin myös lopullinen myyntiversio.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.