OnePlus esittelee tulevaa Nord-älypuhelinta YouTube-tähtien kanssa

Matti Robinson

OnePlus esittelee tulevaa Nord-älypuhelinta YouTube-tähtien kanssa
OnePlussan edullisemman Nord-älypuhelimen julkaisu sen kuin lähestyy ja kiinalaisyhtiö haluaa tietysti pitää laitteen pinnalla koko tulevan viikon ajan.

Laitteesta on jo paljastettu julkaisupäivän lisäksi mm. kameraominaisuuksia, mutta vauhti sen kuin kiihtyy ennen 21. päivä tapahtuvaa julkaisua.Uusimmat laitteelle vihityllä Instagram-tilillä tehdyistä paljastuksista liittyvät YouTube-tähtiin.

Yhtiö on paljastanut ensimmäisenä, että laitteelle tulee saataville dbrandin luoma suojakuori, joka on suunniteltu yhdessä tubettaja JerryRigEverythingin kanssa. YouTube-tähden suosima takakansi on perinteisesti läpinäkyvä, jota simuloidaan suojakuoreen painetulla kuvalla, jossa näkyy laitteisto takaa päin.JerryRigEverything paljastaa myös, että kyseessä on 4115 milliampeeritunnin akku ja se tarjoaa Warp Charge 30 -pikalatauksen, joka on varsin mukava kombo keskiluokan laitteelle.

Tänään puolestaan paljastettiin, että OnePlussan perustaja Carl Pei keskustelee uutuuspuhelimesta Marques Brownleen eli MKBHD:n kanssa. Myöhemmin tänään julkaistava keskustelu nähdään YouTuben tähtiarvostelijan kanavalla.OnePlussan julkaisun mukaan siinä nähdään mm. aikaisia Nord-prototyyppejä kuin myös lopullinen myyntiversio.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.