Samsung järjestää toisen Unpacked-tilaisuuden, nyt julkistetaan taittuva Fold 2

Matti Robinson

Samsung järjestää toisen Unpacked-tilaisuuden, nyt julkistetaan taittuva Fold 2
Samsungin aiemmin tässä kuussa järjestämä virtuaalinen Unpacked 2020 -tapahtuma piti sisällään valtavan määrän laitejulkaisuja. Tietysti päälimmäisenä olivat Note 20 -puhelimet, mutta yhtiö esitteli myös uuden älykellon, Buds Live -kuulokkeet sekä Galaxy Tab S7 -tabletit.

One last thing -tyylisesti paljastettiin myös uusi Galaxy Z Fold 2 -älypuhelin. Taittuvan puhelimen toinen sukupolven sai ensiesityksensä, mutta täysimittaista julkistusta ei tehty. Niinpä esimerkiksi hinta, myyntiaikataulu ja monet muut asiat jäivät hämärän peittoon.Nyt Samsung on vahvistanut, että sillä on järjesteillä toinen virtuaalinen Unpacked-tapahtuma. Tämä järjestetään syyskuun 1. päivä eli ensi tiistaina. Unpacked Part 2 -niminen tapahtuma sisältää lähinnä Foldiin liittyviä julkistuksia.

Tapahtuma striimataan klo 17 alkaen Suomen aikaa Samsungin YouTube-kanavalla. Saatavuustietojen, speksien ja hinnan lisäksi Samsung aloittaa uuden Foldin ennakkotilaukset julkistuksen yhteydessä.

Jo tässä vaiheessa tiedämme spekseistä mm. suuremman ja paremmalla virkistystaajudella toimivan näytön ja uuden suorittimen. Lue täältä mitä muuta Samsung paljasti laitteesta jo aiemmin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.