OnePlus 8T nyt myynnissä Suomessa - hinta 599/699 euroa

Janne Yli-Korhonen

OnePlus 8T nyt myynnissä Suomessa - hinta 599/699 euroa
OnePlussan syksyn uutuus 8T on nyt myynnissä Suomessa. Tällä kertaa erillistä Pro-versiota ei julkaistu, vaan tätä osuutta pitää hallussaan keväällä julkaistu OnePlus 8 Pro.

Puhelinvertailun OnePlus 8T arvostelu on luettavissa täällä.

OnePlus 8T on kuitenkin saanut muutaman ominaisuuden juurikin Pro-mallilta, sillä syksyn uutuus käyttää Prossa nähtyä nopeaa 120 hertsin virkistystaajuudella toimivaa AMOLED-näyttöä. Tarkemmat erot näistä laitteista voi lukea täältä.

Yksi merkittävä lisäys 8T:ssä on erittäin nopea 65 watin pikalataus, jolla 4500 mAh akkuun saa virtaa vartissa koko päiväksi ja täyteen akku latautuu vain 39 minuutissa. OnePlus lupaa akun varauksen pysyvän jopa 80 yli prosentissa 800 latauskerran jälkeen. Puhelimeen on laitettu 12 lämpötila-anturia, jotka huolehtivat, että latauslämpötila pysyy sopivana.Suorituskykyä riittää päivän toimiin ja pelaamiseen Snapdragon 865 -piirin muodossa, jonka pariksi saa 8/12 gigatavua käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy tutut 128/256 gigatavua. Alusta mahdollistaa 5G-yhteydet, jonka lisäksi puhelimessa on Wifi 6 ja Bluetooth 5.1.

Kuvaaminen onnistuu kolmella takakameralla. 48 megapikselin pääkamera on optisesti vakautettu. Pääkameran parina ovat 16 megapikselin ultralaajakulma, 5 megapikselin makrokamera ja 2 megapikselin mustavalkokamera. Ohjelmistoon on tuotu muun muassa paranneltu Nightscape-tila, jolla saa kuvattua paremmin hämärässä. Tila toimii myös videokuvatessa.

8T:ssä toimii heti Android 11 ja OxygenOS 11 -käyttöjärjestelmät, jotka parantavat entisestään OnePlussan puhelinkokemusta. Uutta käyttöjärjestelmän osalta on muun muassa Always On -näyttö.

OnePlus 8T on yksi ensimmäistä Android 11 -käyttöjärjestelmällä saapuvista puhelimista.

Tarkemmat tekniset tiedot puhelimesta löydät täältä.

OnePlus 8T hintaLue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.