OnePlus aloitti vihjailun tulevasta - lisätietoa luvassa 8. maaliskuuta

Janne Yli-Korhonen

OnePlus aloitti vihjailun tulevasta - lisätietoa luvassa 8. maaliskuuta
Älypuhelinvalmistaja OnePlus on aloittanut vihjailun tulevasta OnePlus 9 -sarjasta. OnePlussan verkkosivuille on luotu "moonshot" -sivu, jossa kehotetaan käyttäjiä pysymään kuulolla 8. maaliskuuta. Tällä päivämäärällä todennäköisesti julkaistaan päivä varsinaiselle tuotejulkistukselle.

Sivun nimi (moonshot), Horisontissa häämöttää jotain uutta -otsikko ja maapallon kuva vihjaavat vahvasti kameran ominaisuuksiin. Muut valmistajat ovat viime aikoina lisänneet ohjelmistoon tilan, jonka avulla on mahdollista saada parempia otoksia Kuusta. Lisäksi kyvykkäät telekamerat ovat tuttu näky nykyisissä huippupuhelimissa.

Toisaalta Moonshot-sivulla käytetty kuva viittaa vahvasti kamerayhteistyöstä Hasselbladin kanssa, josta saatiin vihiä aiemmin, sillä OnePlussan 9 Pro päätyi hiljattain vuodon kohteeksi live-kuviin. Tämänhetkiset tiedot viittaavat siis vahvasti parempiin kameroihin.9 Pron lisäksi huhuissa ovat pyörineet perusmalli 9 sekä 9R. OnePlus 9 Pro ja 9 käyttävät todennäköisesti Snapdragon 888 -piiriä, kun taas 9R sisältää mahdollisesti Snapdragon 870 5G -järjestelmäpiirin. Muita erittäin todennäköisiä ominaisuuksia puhelimissa ovat mm. nopea näyttö sekä tehokas lataus. Laitteiden osalta huhuissa on ollut myös OnePlus Watch -älykello.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.