>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: tältä näyttää OnePlus 9 Pro - kamerat saamassa parannusta Hasselblad-yhteistyön myötä

Janne Yli-Korhonen

Videolla: tältä näyttää OnePlus 9 Pro - kamerat saamassa parannusta Hasselblad-yhteistyön myötä
OnePlussan 9 -sarjan perusmalli paljastui aiemmin live-kuvien muodossa ja nyt on paremman 9 Pro -mallin vuoro. Suosittu sisällöntuottaja Dave2D sai käsiinsä kuvia Pro-mallista hänen Discord-kanavansa kautta ja teki niistä videon YouTube-kanavalleen.

Kuvat paljastavat tulevan puhelimen ulkoisen olemuksen sekä kamerayhteistyön Hasselbladin kanssa.

Kuvissa OnePlus 9 Pro esiintyy kiiltävässä hopeassa värissä. Takana mielenkiintoisin osuus on kamera-alue, joka koostuu neljästä kamerasta. Kameroiden lisäksi kuvista paljastuu yhteistyö tunnetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa.

Yhteistyön avulla OnePlus oletettavasti pyrkii parantamaan kuvanlaatua, joka ei ole ollut aiemmissa malleissa ihan huipputasolla.

tuleva OnePlus 9 Pro hopeassa värissä
OnePlus 9 Pron vuotokuvat paljastavat yhteistyön Hasselbladin kanssaKuvat paljastavat 9 Pron käyttävän neloiskamerajärjestelmää, joka koostuu pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta, telekamerasta ja yhdestä muusta kamerasta, jonka tiedot eivät paljastuneet kuvista. Viime vuoden OnePlus 8 Prossa käytetään värisuodatinkameraa, joten vastaavanlainen toteutus saatetaan nähdä myös tässäkin puhelimessa.

Kuvat paljastavat OnePlus 9 Pron käyttävän QHD+ -resoluution (3120 x 1440) näyttöä, joka toimii sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö on myös pitkiltä sivuilta hieman kaareva, kun OnePlus 9:n näyttö on tasainen. Näytön vasemmassa yläreunassa on reikä etukameralle.

vuotokuva OnePlus 9 Pron kaarevasta näytöstäOnePlus 9 Pro perustuu erittäin todennäköisesti Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin, jonka pariksi on laitettu 12 gigatavua RAM-muistia. Muita todennäköisiä ominaisuuksia ovat myös stereokaiuttimet, 4500 - 5000 mAh akku, erittäin nopea pikalataus, langaton lataus ja virallinen IP-luokitus.

Twitterissä tunnettu vuotaja Max Jambor vahvistaa OnePlussan ja Hasselbladin yhteistyön, jonka lisäksi hän kertoo OnePlussan parhaillaan tutkivan kyseistä vuotoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.