Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa (2021 syksy)

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelimet alle 300 euroa (2021 syksy)
Alle 300 euron hintaluokan tarjoavat riittävästi ominaisuuksia monille käyttäjille nopeamman ja tarkemman näytön, kohtuullisen suorituskyvyn ja hyvien kameroiden muodossa. Nämä listalle päätyneet puhelimet ovat sellaisia, joita meidän mielestä kannattaa harkita.

Minkälainen on alle 300 euron puhelin?

Alle 300 eurolla saa puhelimen, jossa on joko 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Varsinkin 128 gigatavua riittää useimmille käyttäjille, sillä tällöin puhelimeen mahtuu paljon kuvia sekä sovelluksia.

Monet puhelimet tarjoavat jo tehokasta suorituskykyä netin selaamiseen sekä pelaamiseen. Piirit ovat kehittyneet viime aikoina, joten tässä hintaluokassa tarjotaan jo uuden sukupolven 5G-yhteyksiä. Lisäksi keskusmuistia puhelimista löytyy 4 tai 6 gigatavua. Myös akkukestot yltävät hyviin lukemiin useimpien laitteiden kohdalla.

Tämän hintaluokan puhelimissa on jo Full HD+ -tasoinen näyttö, josta on hyvä katsella videoita ja selata nettiä. Myös korkeammat virkistystaajuudet ovat yleistyneet edullisemmassa hintaluokassa. Joissakin tämän hintaluokan puhelimissa on 90/120 hertsin virkistystaajuuden näyttö, joka tarjoaa yleisesti sulavamman käyttökokemuksen.Alle 300 euron puhelimelta sopii jo odottaa hyvää kameraratkaisua. Mikään näistä tuskin tulee pahemmin pettämään käyttäjän tarpeita, vaikkakin parempaa kameraa saa isommalla rahasummalla. Sen verran pitää mainita kameroista, että suurempi megapikselimäärä ei tee kamerasta automaattisesti parempaa. Lisäksi monet puhelimet sisältävät neloiskameran, mutta useassa tilanteessa vain kaksi näistä on oikeasti hyödyllistä.

Parhaat puhelimet alle 300 euroa

OnePlussan keskisarjan Nord CE 5G tarjoaa tässä hintaluokassa muun muassa laadukkaan näytön ohuella rakenteella. Silti akunkesto yltää hyvään lukemaan ja sitä voi myös ladata nopeasti.

Alkuperäisesti Nord CE 5G:n hinta oli yli 300 euroa, mutta tällä hetkellä sitä myydään 279 eurolla.

Lue: Nord CE 5G arvostelu.

Nord CE 5Gn näyttö kuvattuna edestä kulmassa
Nord CE 5G


Toinen vaihtoehto tässä hintaluokassa on Xiaomin Redmi Note 10S, jossa käytetään 6.43-tuumaista Full HD+ AMOLED-näyttöä, MediaTekin suoritinta ja 5000 mAh akkua. Taakse on laitettu 64 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulma.

Hintaa tällä laitteella on 249 euroa.

Redmi Note 10S etupuolelta
Redmi Note 10SKatso myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.