Bank Norwegian-luottokortti tukee nyt Apple Pay -maksutapaa

Janne Yli-Korhonen

Bank Norwegian-luottokortti tukee nyt Apple Pay -maksutapaa
Bank Norwegian-luottokortin pystyy nyt yhdistämään osaksi Apple Pay -maksutapaa, joten jatkossa Bank Norwegianin asiakkaat voivat tehdä lähimaksuja iPhonella tai Apple Watchilla. Apple Pay toimii verkkokaupoissa, päivittäistavarakaupoissa, takseissa, ravintoloissa, kahviloissa ja monissa muissa paikoissa.

Tiedotteen mukaan Bank Norwegianin tavoitteena on olla täysin digitaalinen pankki, joka tarjoaa helppoja, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä maksuratkaisuja asiakkailleen. Apple Pay on osa tätä tavoitetta.

-Olemme erittäin iloisia voidessamme nyt tarjota Apple Payn maksuvaihtoehtona korttiasiakkaillemme. Norwegian-kortissa on jo ennestään monia etuja. Apple Payn myötä kortista tulee entistä monipuolisempi, sanoo Bank Norwegianin toimitusjohtaja Tine Wollenbekk.Bank Norwegian-luottokortin voi lisätä osaksi Apple Pay joko Wallet-sovelluksessa tai Bank Norwegianin sovelluksessa.

Lisätietoa ja ohjeet kortin lisäämiseen saa Bank Norwegianin nettisivuilta.
Apple Payn käyttömahdollisuus on laajentunut viime aikoina Suomessa merkittävästi sillä maksut onnistuvat nyt OmaSP-pankin korteilla ja OP:n korteilla. Lisäksi Neste toi Apple Payn osaksi mobiilisovellustaan hiljattain.

S-Pankki on yksi isoimmista pankeista, joka ei tue vielä Apple Pay-maksutapaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.