Tässä ovat parhaat Black Friday -tarjoukset puhelimista

Janne Yli-Korhonen

Tässä ovat parhaat Black Friday -tarjoukset puhelimista
Black Friday -tarjousrumba käynnistyi tuttuun tapaan jo reilusti ennen virallista päivää. Tämä tarkoittaa, että tarjouksia on saatavilla koko viikon ajan. Kokosimme tähän listaan parhaat tarjoukset puhelimista.

Oma suosikki on ehdottomasti Xiaomin Mi 11 Lite 5G, jota saa nyt vain 249 eurolla. Myös Xiaomi 11 Lite 5G NE -versiota saa tällä samalla 249 euron hinnalla. Hinta on laskenut selvästi, sillä vielä hiljattain Mi 11 Lite 5G maksoi yli 300 euroa.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G on yksi parhaista älypuhelimista omassa hintaluokassaan. Se myös vakuutti Puhelinvertailun arvostelussa kevyen painon, mutta myös hyvien ominaisuuksien ansiosta.

Samsungilta löytyy keskihintaluokkaan Galaxy A52s 5G, jota saa nyt 349 euron hinnalla. Hinta ei ole tullut Black Fridayn aikana niin paljon alaspäin, mutta kyseessä on kuitenkin alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.Galaxy A52s 5G on läheistä sukua Puhelinvertailun testaamalla Galaxy A52 5G:lle. Tässä puhelimessa on esimerkiksi hyvä näyttö, hyvä pääkamera, stereokaiuttimet ja Samsung lupaa tuoda puhelimelle useamman vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään.

Xiaomin laitteiden osalta on saatavilla myös pari muuta houkuttelevaa tarjousta. Hiljattain julkaistun Xiaomi 11T -mallin hinta on laskenut nopeasti 200 eurolla, sillä tätä saa nyt 399 eurolla. Xiaomin Mi 11i -puhelimen saa puolestaan 389 eurolla.

Kumpikin tarjoaa päteviä ominaisuuksia. Kummassakin on esimerkiksi huippuluokan AMOLED-näytön ja erittäin hyvää suorituskykyä. Näiden kahden puhelimen teknisiä tietoja voi vertailla täältä.

OnePlussan osastolta on tarjolla OnePlus 9, jonka hinta on laskenut 100 eurolla eli kyseistä puhelinta myydään nyt 499 eurolla.

OnePlus 9 arvosteltiin Puhelinvertailussa keväällä. Tuolloin se sai kritiikkiä enimmäkseen hinnasta ja arvostelussa mainitaankin, että jos OnePlus 9 maksaisi 550 euroa, se olisi loistava puhelin. Tuo hinta nyt alitetaan, joten tämä puhelin voi olla nyt harkinnan arvoinen.

Sony Xperia 10 III on mielenkiintoinen. Se ei välttämättä sisällä parhaita speksejä, mutta tarjotut ominaisuudet on pakattu aikalailla pieneen pakettiin. Nykymittapuulla tämä Sonyn kännykkä lasketaan pieneksi älypuhelimeksi, sillä siinä on 6 tuuman näyttö ja se sopii käytettäväksi yhdellä kädellä.


Mielenkiintoa lisää hinta, joka on tullut tasaiseen tahtiin alaspäin. Nyt Xperia 10 III -puhelinta saa 279 eurolla, kun vielä hiljattain kyseinen laite maksoi 349 euroa. Xperia 10 III on myös arvosteltu Puhelinvertailussa.

Edullisempaa puhelinta hakevalle 169 euron Galaxy A22 5G on maininnan arvoinen vaihtoehto. Tässä hintaluokassa se tarjoaa 5000 mAh akun, ison Full HD -näytön sekä 48 megapikselin pääkameran.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.