Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD Global julkaisi Android 12 -version Nokia X20 -puhelimelle

Janne Yli-Korhonen

HMD Global julkaisi Android 12 -version Nokia X20 -puhelimelle
Nokia-puhelimista vastaava HMD Global julkaisi tänään Android 12 -käyttöjärjestelmäversion ensimmäiselle puhelimelle. Tämän kunnian saa keväällä julkaistu Nokia X20.

Vakaan päivityksen julkaisu ennen vuoden loppua ensimmäiselle laitteelle on aikalailla hyvä suoritus, sillä vain harvat laitteet ovat sen aiemmin saaneet. Esimerkiksi OnePlus julkaisi oman päivityksen OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -puhelimille, mutta joutui vetämään sen pian pois markkinoilta, sillä päivitys toi monia ongelmia laitteille.

HMD Global ei ole tällä kertaa ilmoittanut varsinaista julkaisuaikataulua saapuville päivityksille, mutta todennäköisesti myös muut Nokian puhelimet alkavat saada päivitystä pian. HMD Global epäonnistui pahasti viime vuoden Android 11 -päivitysten kanssa ja joutui lopulta perumaan Android 11 -päivityksen tuomisen Nokia 9 PureView -puhelimelle.Päivitys saapuu Nokia X20:lle vaiheittain. Ensimmäisenä se tulee saataville esimerkiksi Suomessa. HMD Global lupaa tuoda tälle 349 euron laitteelle myöskin Android 13- ja Android 14-versiot sekä kolmen vuoden ajan päivityksiä tietoturvaan.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.