Asus esittelee pian pienikokoisen Zenfone 9 -puhelimen

Janne Yli-Korhonen

Asus esittelee pian pienikokoisen Zenfone 9 -puhelimen
Asus julkaisi hiljattain ROG Phone 6 -sarjan pelipuhelimet ja seuraavaksi luvassa on pienikokoisen Zenfone 9 -mallin julkaisu. Asus on vahvistanut tämän julkaisun tapahtuvan virtuaalisen tilaisuuden muodossa 28. heinäkuuta.

Päivitys: Zenfone 9 julkaistu, lue arvostelu täältä.

Zenfone 9 toimii jatkajana viime vuoden Zenfone 8 -mallille, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä sekä muita laadukkaita ominaisuuksia pienessä koossa.

Myös Zenfone 9 on pienikokoinen älypuhelin, joka tarjoaa kovaa suorituskykyä. Asus vahvisti virallisesti, että puhelin tulee käyttämään Snapdragon 8+ Gen 1 -piiriä.Lisäksi Asus kertoo, että laite tulee sisältämään suuren akun, erittäin nopean näytön ja upean kameran. Käyttöliittymään on luvassa päivitystä, jotka helpottavat käyttämään laitetta yhdellä kädellä. Puhelimelle on myös luvassa laaja valikoima valinnaisia lisävarusteita.

Aiempien vuotojen mukaan laitteessa on 120 hertsin näyttö, 4300 mAh akku, kuulokeliitäntä, IP68-luokitus ja 50 megapikselin Sony IMX766 -pääkamera.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.