Vastajulkaistu OnePlus 10T sai päivityksen: parannuksia mm. kameraan

Matti Robinson

Vastajulkaistu OnePlus 10T sai päivityksen: parannuksia mm. kameraan
Alkukuusta julkaistu uusi OnePlus 10T -lippulaivapuhelin on saanut uuden ohjelmistopäivityksen. Kyseessä on itseasiassa jo toinen päivitys lyhyen ajan sisällä Puhelinvertailun arvostelemalle OnePlus 10T puhelimelle, ja tällä kertaa parannuksia on tehty muun muassa kameraan.

Yhtiö, joka on patenttikiistassa Nokiaa vastaan, on julkaissut päivityksen, joka saapuu niin intialaisille versioille kuin maailmanlaajuisesti markkinoilla oleville OnePlus 10T -laitteille. Julkaisu on tosin porrastettu, joten saattaa kestää joitain päiviä ennen kuin Suomessa kaikki saavat päivityksensä.

OnePlussan julkistama muutosloki tarjoaa tiedot päivityksestä, ja tästä selviää, että laitteen yleiseen käyttösulavuuteen ja vakauteen on tehty parannuksia. Optimointeja on tehty taustasovellusten vakauteen, näyttöön, USB On-The-Go -ominaisuuden yhteensopivuuteen sekä sormenjälkilukijan algoritmeihin ja toimivuuteen.Kameran osalta optimoinnit ovat puolestaan potrettimoodissa, ultralaajakulmakamerassa ja AI Retouch -ominaisuudessa etukameraa käyttäessä. Muihin korjauksiin kuuluu ongelma pikalatauksen tunnistuksessa.

Päivitys on lähtenyt jo jakeluun, mutta saapuu suurelle osalle käyttäjistä muutamien päivien viiveellä. Se saapuu puhelimeen automaattisesti, mutta sitä voi myös hakea asetusten ohjelmistopäivitysosiosta, mikäli puhelinta pitää yleensä esimerkiksi vailla internet-yhteyttä.

LUE MYÖS: Vertailu: OnePlus 10T vs OnePlus 10 Pro - mitä eroa?


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.