HMD Global aloitti laitteiden valmistuksen Euroopassa - ensimmäisenä tuotelinjalla valmistetaan Nokia XR21 -puhelinta

Janne Yli-Korhonen

HMD Global aloitti laitteiden valmistuksen Euroopassa - ensimmäisenä tuotelinjalla valmistetaan Nokia XR21 -puhelinta
Suomalainen HMD Global, joka kehittelee Nokia-laitteita, ilmoitti alkuvuodesta aloittavansa tuotteiden valmistuksen Euroopassa.

Nyt tuotteiden valmistus Euroopassa on käynnistynyt. Tuotanto tapahtuu Unkarissa, ja ensimmäisenä siellä valmistetaan Nokia XR21 -puhelinta. Tätä laitetta myydään yritysasiakkaille, mutta myös kuluttajille on saataville pieni erä.

HMD Globalin mukaan se on ensimmäinen suuri globaali älypuhelinvalmistaja, joka tuo laitteiden valmistuksen Eurooppaan. Muiden valmistajien tuotantomaat voit katsoa tästä jutusta.

"Olemme innoissamme käynnistäessämme Nokia XR21:n valmistuksen Euroopassa. Olemme sitoutuneet investoimaan turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin, jotka tekevät laitteistamme turvallisempia ja kestävämpiä", sanoi Jean-Francois Baril, HMD Globalin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.HMD Global kertoo tiedotteessaan, että jokainen laite käy läpi tiukan ohjelmisto- ja haittaohjelmatestauksen Euroopassa. Dataa ja tietoja säilytetään turvallisesti EU:ssa: Ohjelmistoturvallisuus ja yksityisyyden takaus ovat keskiössä kaikessa HMD:n suunnittelussa. Kuluttajien ja yritysten tiedot on tallennettu ja käsitelty HMD:n palvelimilla Suomessa vuodesta 2019 lähtien.

Baril myös kertoo, että yhtiön suunnitelmiin kuuluu lisäinvestointi ohjelmistojen tietoturvaan.

Nokia XR21 julkaistiin tämän vuoden toukokuussa. Se on suunniteltu kestämään käyttöä. Kestävyyssertifikaatin ja IP69K-luokituksen ansiosta puhelin on sertifioitu kestämään pölyä, lämpöä, iskuja ja vettä.
Osana HMD:n jatkuvaa sitoutumista kestävään kehitykseen, Nokia XR21 on suunniteltu mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Sen runko on valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista ja kahden päivän akunkesto mahdollistaa 60 % enemmän latauskertoja koko elinkaaren aikana. Tuotantoprosessin Euroopassa tehtävät osat auttavat vähentämään päästöjä entisestään.

vaalean Frosted Platinum -värityksen omaava Nokia XR21 puhelimen takakansi kuvattuna läheltä. Kannessa teksti: limited edition 1/50 made in europe

Made in Europe -laitteissa on erityinen Frosted Platinum -väritys, niihin on kaiverrettu oma ainutlaatuinen sarjanumeronsa ja pakkauksessa on alkuperätodistus.

Nokia XR21 limited edition Frosted Platinum -värissä on saatavana tänään hintaan 699€ Suomessa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa ja Italiassa osoitteessa Nokia.com/phones. Nokia XR21 limited edition mustassa värissä on saatavilla pian hintaan 649 € Suomessa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa ja Italiassa osoitteessa Nokia.com/phones.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
349 € Gigantti
349 € Power

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.