Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kännykkäjuttujen luetuimmat 2013: Lumioiden arvostelut, älypuhelimen valintaopas

3
Petteri Pyyny

Kännykkäjuttujen luetuimmat 2013: Lumioiden arvostelut, älypuhelimen valintaopas
Vuonna 2013 lukijoitamme kiinnostivat ennenkaikkea kännyköiden arvostelumme. Vaikka puhelimia tulikin testattua laidasta laitaan, kiinnostivat ennenkaikkea Lumia-arvostelumme lukijoitamme eniten, kärkipaikan vei Lumia 620:n arvostelu ja kakkoseksi kiilasi halpisluuri Lumia 520:n arvostelu.

Vuoden 2013 luetuimmat artikkelit Puhelinvertailussa

  1. Arvostelussa Nokia Lumia 620
  2. Arvostelussa Nokia Lumia 520
  3. Nokia Lumia 820 -arvostelu
  4. Sony Xperia V -testi - Vedenkestävä 4G-puhelin
  5. Nokia Lumia 720: 4,3 tuuman Windows Phone 8-laite 249 eurolla
  6. Nokia Lumia 720 -arvostelu
  7. Lumia 520 on halvin Windows Phone 8: Hinta vain 139 euroa
  8. Päivitä Lumiasi heti pienen kikan avulla
  9. Nokia Lumia 925 -arvostelu
  10. Älypuhelimen osto-opas: Näin valitset puhelimesi

Myös vuonna 2014 tulemme testaamaan laajan kirjon mobiililaitteita -- kenties jo loppukeväästä saadaan ensimmäiset Microsoft-brändätyt Lumia-laitteetkin testiin. Olemme myös uudistaneet arvostelujemme ulkoasua varsin radikaalisti hiljattaisen sivustouudistuksemme yhteydessä -- esimakua tulevasta löytyy jo julkaistusta iPhone 5s -arvostelustamme.Lue myös juttumme, jossa listasimme AfterDawnin vuoden 2013 suosituimmat uutiset.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

1

Olisiko liian julmaa ironiaa todeta että todennäköisesti myös samsung-trollimme on ollut osaltaan tekemässä Lumia-arvosteluista vuoden luetuimpia, kun sen reppanan on pitänyt lukea kaikki Lumia-artikkelit useaan kertaan seuratakseen kommenttiensa aiheuttamia reaktioita... samalla siinä sitten Samsung uutiset ovatkin jääneet hyvin vähälle klikkauksien osalta :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hemmo777 (vahvistamaton)

2

Edelleenkään ei pysty lukemaan uutisia tuolta "näytä lisää otsikoita" takaa. Ei pysty enää edes kommentoimaan tuohon tule ja testaa uutiseen koska sitä ei saa auki. Kokeiltu PC:llä jossa Windows 7 käyttis ja selaimena Mozilla ja Chrome, Android tabletilla Chromella sekä Nokia 808 puhelimella Opera selaimella. Kaikilla sama lopputulos: kun klikkaa jotain uutista joka löytyy "näytä lisää otsikoita" jälkeen hypää selain uutis otsikko sivun alkuun.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hemmo777:

Edelleenkään ei pysty lukemaan uutisia tuolta "näytä lisää otsikoita" takaa. Ei pysty enää edes kommentoimaan tuohon tule ja testaa uutiseen koska sitä ei saa auki. Kokeiltu PC:llä jossa Windows 7 käyttis ja selaimena Mozilla ja Chrome, Android tabletilla Chromella sekä Nokia 808 puhelimella Opera selaimella. Kaikilla sama lopputulos: kun klikkaa jotain uutista joka löytyy "näytä lisää otsikoita" jälkeen hypää selain uutis otsikko sivun alkuun.

Kappas, tuolla /uutiset -sivullahan on selkeä bugi. Korjailemme, kiitoksia.

EDIT 14:28: Pitäis olla korjattu nyt tuo /uutiset -sivun ongelma, jossa Ajaxilla lisää uutisia ladattaessa uusien uutisten urlit olivat väärät. Vanhat urlit saattavat roikkua hetken vielä cachessa, mutta cachen tyhjennyttyä homman pitäisi olla kunnossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.