Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn Xperia Z2 -lippulaivapuhelin saapuu markkinoille myöhässä

2
Juha Tuppi

Sonyn Xperia Z2 -lippulaivapuhelin saapuu markkinoille myöhässä
Tuoreimpien tietojen perusteella vaikuttaa siltä, että Sony saa tuoreen lippulaivaälypuhelimensa myyntiin vasta jälkijunassa kilpailijoihinsa nähden.

T3-sivusto raportoi tänään Sonyn Xperia Z2 -älypuhelimen saapuvan markkinoille vasta toukokuun 1. päivä, eikä ensi kuun puolessa välissä, kuten aikaisemmin oli ilmoitettu. Viivästys johtuu lähteen mukaan kolmannen osapuolen komponenttien tuotanto-ongelmasta. Näin ollen Sony joutuu kirimään HTC:n One (M8)- ja Samsungin Galaxy S5- älypuhelimia takaa-ajoasemasta.
Vettä pitävän Sony Xperia Z2:n tiedetään tulevan 5,2 tuuman 1080p-resoluutioisella näytöllä, Qualcommin 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -neliydinprosessorilla, kolmella gigatavulla keskusmuistia ja 20,7 megapikselin pääkameralla. Brittiläinen matkapuhelinten jälleenmyyjä Clove Technology on myös ehtinyt jo tekemään puhelimesta pikaisen videoarvostelun, joka on nähtävissä täällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja