Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seriously vahvisti rivejään hankkimalla väkeä mm. Roviosta ja Supercellistä

1
Sami Koivunen

Seriously vahvisti rivejään hankkimalla väkeä mm. Roviosta ja Supercellistä
Best Fiends -hittipelistä tunnettu Suomalainen peliyhtiö Seriously on vahvistunut mm. Roviosta, Supercellistä ja 20th Century Foxista lähteneillä henkilöillä.

20th Century Foxin mobiilipuolen johtotehtävissä ollut Matt McMahon siirtyy Seriouslylle kehitysjohtajaksi. McMahonin vastuualueelle kuuluu strateginen jakelu ja animaatioyhteistyöt.

Roviolla puolestaan viimeiset vuodet mm. tuottajana toiminut Mikko Häkkinen siirtyy Seriouslylle tuotepäälliköksi. Häkkisen vastuulle kuuluu jatko-osan kehittäminen hitiksi osoittautuneelle Best Fiendsille. Seriously kertoo Häkkisellä olevan kokemusta mm. Angry Birds Space- ja Angry Birds Star Wars -pelien tuottamisesta.

Rovion Retry-mobiilipelin johtavana ohjelmoijana toimineen Mikko Sivulaisen kerrotaan myös siirtyneen Seriouslylle. Lisäksi Seriously vahvisti myös muita paikkojaan hankkimalla kokemusta Supercellin kaltaisista yhtiöistä.Marraskuussa Seriously kertoi saaneensa viisi miljoonaa dollaria lisärahoitusta nykyisiltä sijoittajilta ja kehittävänsä jatko-osaa Best Fiendsille. Best Fiends julkaistiin joulukuussa myös Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja