Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat halvat, alle 100 euron puhelimet (kesä 2019)

Janne Yli-Korhonen

Parhaat halvat, alle 100 euron puhelimet (kesä 2019)
Kesä on täällä ja koulut ovat ohi. Tämä tuottaa monelle lapselle iloa, kun loma alkaa ja koulusta saa olla poissa. Kesän kunniaksi lapselle voi ostaa lahjaksi uuden puhelimen. Monelle lapselle tämä on myös viimeinen kesä ennen kuin koulu alkaa, joten vanhemmat miettivät ensimmäisen puhelimen ostoa. Alle 100 euron puhelin on myös kelpo laite varapuhelimeksi esimerkiksi mökille, kun mökkikausi taas käynnistyy.

Halpojen puhelimien ominaisuudet

On varmaan sanomattakin selvää, että alle 100 euron puhelimista ei löydy samoja ominaisuuksia, kuin kalliimmista luureista.

Halvat puhelimet säästävät lähes jokaisessa ominaisuudessa jotakin. Hintaa säästyy, kun puhelimen näytön resoluutio on HD-luokkaa tai matalampi. Näyttöjen koot ovat yleisesti hieman pienempiä halvoissa puhelimissa. Toki poikkeuksia löytyy tarjousten ja vanhempien mallien kohdalla, kun puhelimen hinta tippuu alle 100 euron.

Suorituskyvyltä ei kannata odottaa sen suurempia. Perustoiminnot, kuten WhatsAppin ja selaimen käyttö, onnistuvat halvalla puhelimella kohtuullisesti. Pelikäyttöön tällaisia laitteita ei ole tehty, joten ole valmis maksamaan enemmän tehokkaammasta luurista.


Akkukesto on kuitenkin halpojen puhelimien parhaimpia ominaisuuksia. Siihen vaikuttavat vähävirtaiset piirit sekä näyttö, joka kuluttaa vähemmän akkua.

Huawei / Honor

Tällä hetkellä puhelinmarkkinoilla hämmennystä aiheuttaa kielto, jonka takia Huawei ja Honor eivät saa käyttää kunnolla Android-käyttöjärjestelmää. Näiltä valmistajilta löytyy monia edullisia puhelimia.

Lisää tietoa kiellosta ja sen kehittymisestä saat näistä uutisista:

Tätä Huawein Android-lisenssin poisto tarkoittaa

Huawein tuskaan helpotusta – Yhdysvallat antoi poikkeusluvan

Puhelimet alle 100 euroa

Tässä meidän nostot parhaiksi puhelimiksi, joita alle 100 eurolla saa.

Nokia 8110 4G, noin 50 euroaMotorola E5 Play, noin 95 euroaNokia 1, noin 99 euroaSamsung Galaxy J6, noin 99 euroaSamsung Galaxy J3 2017, noin 99 euroa
Xiaomi Redmi 5, noin 99 euroaHuawei P Smart, noin 99 euroaTässä vielä muutama nosto puhelimista, joiden hinta on yli 100€ mutta hinnan oletetaan tippuvan tulevaisuudessa alle 100€.

Nokia 2.1, noin 120 euroaNokia 5, noin 110 euroaLue myös arvostelu Nokia 5 -puhelimesta.

Motorola Moto E5, noin 120 euroaKatso myös:
Parhaat puhelimet alle 200 euroa
Parhaat puhelimet alle 300 euroa

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja