Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 10 on nyt saatavilla Samsung Galaxy Note10:lle ja Galaxy Note10+:lle

Janne Yli-Korhonen

Android 10 on nyt saatavilla Samsung Galaxy Note10:lle ja Galaxy Note10+:lle
Joulukuun alussa Samsung sai julkaistua Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen yrityksen alkuvuoden huippupuhelimille eli Galaxy S10-sarjalle. Nyt vuoronsa saavat syksyn huippumalleihin kuuluvat Samsung Galaxy Note10 sekä Galaxy Note10+.

Eli Android 10 -päivityksen jakelu on alkanut Galaxy Note10:lle ja Galaxy Note10+:lle Suomessa. Puhelimet esiteltiin elokuun alussa. Muiden puhelimien tilannetta Android 10 -päivitysten suhteen voit seurata tästä.

Android 10:n myötä myös Samsungin One UI päivittyy versioon 2.

Android 10 sekä One UI 2 -versio tuovat mukanaan paljon uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa tumma tila, sujuvammat animaatiot, koko näytön eleet, uusia tapoja käyttää yksikätistä tilaa, parempi yksityisyyden hallinta, parannuksia kameraohjelmistoon, digitaalinen hyvinvointi ja esiladattu Android Auto.Kaikki uudistukset voit katsoa tästä kuvasta:
Kaikki Android 10 mukana tulevat ominaisuudet Galaxy Note10

Katso myös:

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.