>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 2.3 hinta 119 euroa - toimitukset alkavat 27. tammikuuta

Janne Yli-Korhonen

Nokia 2.3 hinta 119 euroa - toimitukset alkavat 27. tammikuuta
HMD Global esitteli edullisen Nokia 2.3 -älypuhelimen joulukuun alussa. Puhelin tuli jo joulukuun aikana ennakkotilattavaksi, mutta nyt HMD Global on vahvistanut aloittavansa puhelimen toimitukset 27. tammikuuta.

Tämä halpa Android-puhelin tarjoaa suuren 6,2 tuuman HD+ 19:9 -näytön. Suuren näytön lisäksi Nokia 2.3 sisältä löytyy 4000 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan antavan virtaa kahdeksi päiväksi. Puhelimessa käytetään myös tekoälyavusteista akkutekniikkaa, jonka ansiosta tämä kahden päivän käyttö saavutetaan.

Suorituskyvystä on vastaamassa MediaTek Helio A22 -piiri ja tämän parina on 2 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, joka on ihan kohtuullinen määrä tässä hintaluokassa. Lisäksi puhelimesta löytyy muistikorttipaikka, jolla tallennustilaa saa laajennettua aina 512 gigatavuun asti.

Nokia 2.3 takaa löytyy 13 megapikselin (F2.2) pääkamera, jonka parina on 2 megapikselin kamera syvyystunnistukseen. Edestä löytyy 5 megapikselin kamera, joka tukee biometristä kasvojentunnistusta laitteen lukituksen avaamiseen. Sormenjälkilukijaa laitteessa ei ole.Nokia 2.3 takaa löytyy kaksi kameraa

Käyttöjärjestelmän osalta löytyy puhdas versio Androidista, sillä puhelin kuuluu Android One -ohjelmaan. Versio on aluksi Android 9 Pie, mutta päivitys Android 10 -versioon saapuu todennäköisesti pian.

HMD Global on tuonut markkinoilla tasaisin väliajoin edullisia Nokia-puhelimia. Tällä hetkellä Nokia 2.3 -puhelimen lisäksi on saatavilla kolme muuta puhelinta, jotka kaikki mahtuvat 99 - 139 euron hintahaitariin. Nokia 2.2 vs Nokia 2.3 vs Nokia 3.2 vs Nokia 4.2 -vertailussa käydään läpi näiden puhelimien erot.

Nokia 2.3 hinta

Nokia 2.3 hinta on 119 euroa. Puhelimen värivaihtoehdot ovat syaanivihreä, hiekka sekä hiili.

Nokia 2.3 saapuu myyntiin kolmessa värissä

Katso myös:
Motorola One Hyper -puhelimen hinta 369 euroa - myyntiin Suomessa 3. helmikuuta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.