>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 10 on nyt saatavilla Samsung Galaxy S9:lle ja Galaxy S9+:lle

1
Janne Yli-Korhonen

Android 10 on nyt saatavilla Samsung Galaxy S9:lle ja Galaxy S9+:lle
Vielä ennen tulevien Samsungin huippupuhelimien julkaisua, on Samsung aloittanut Android 10 -käyttöjärjestelmän sekä One UI 2.0 -käyttöliittymän jakelun Galaxy S9 -puhelimille. On myös hyvin mahdollista, että Android 10 jää Galaxy S9 -puhelimien viimeiseksi isoksi käyttöjärjestelmän päivitykseksi. Samsung Galaxy S9 ja Galaxy S9+ -puhelimet esiteltiin helmikuussa 2018.

Ennen Galaxy S9 -puhelimia päivitys on saapunut Samsungin osalta Galaxy S10 -sarjan puhelimille sekä Galaxy Note10 -puhelimille. Näiden jälkeen Android 10 -päivityksen odotetaan saapuvan suosituille Galaxy A-sarjan puhelimille, kuten Galaxy A50:lle ja Galaxy A70:lle. Samsung on jo tuonut myyntiin muutaman uutuuden, joissa on Android 10 sekä One UI 2 valmiina.Android 10 sekä One UI 2 -versio tuovat mukanaan paljon uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa käyttöjärjestelmän laajuinen tumma tila, sujuvammat animaatiot, koko näytön eleet, uusia tapoja käyttää yksikätistä tilaa ja parempi yksityisyyden hallinta.

Lue myös:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

OneMember
OneMember

1

"One UI 2:ssa on työkaluja, joiden avulla voit hallita puhelimen käyttöä ja keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin. Seuraa käyttöäsi, hallitse näyttöaikaa tai ota keskittymistila käyttöön" Näin Samsungin omilla sivuilla tuosta One UI 2:sta. Harmi ettei mitään viittausta mitä eroja (parannuksia) tuo antaa edelliseen verrattuna.

Kai tuo on tänään päivitettävä omalle S9:lle ja kokeiltava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.