Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelimet alle 100 euroa

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelimet alle 100 euroa
Koulujen alku lähestyy ja tarve kasvaa edullisille puhelimille, joita voi jakaa lapsille, lapsenmielisille tai helposti puhelimia rikkoville. Alle 100 euron puhelimien hintaluokka on sellainen, johon löytyy vaihtoehtoja melkoisen vähän, mutta muutamat hyvät puhelimet silti kannattaa huomioida ennen kuin laittaa liikaa rahaa puhelimeen.

Koostamme tässä listan puhelimia, jotka sopivat joko lapsen tai nuoren ensimmäiseksi puhelimeksi, kakkospuhelimeksi kalliimman jäädessä kotiin tai varapuhelimeksi mökille tai kotiin.

Hinnat on tarkistettu kirjoitushetkellä, joten ne saattavat muuttua hieman ajan saatossa. Pääsääntöisesti puhelinten vanhetessa hinta kuitenkin tippuu muiden laitteiden tavoin.

Katso myös:


Minkälaisia ovat alle 100 euron puhelimet?

Alle 100 eurolla saa käytännössä vain peruskäyttöön tarkoitetun matkapuhelimen tai älypuhelimen. Tällaisista puhelimista löytyy yleisesti maksimissaan vain HD+-resoluutiolla varustettu näyttö, yksi tai erittäin harvassa tapauksessa kaksi kameraa ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.Nämä halvat puhelimet sopivat parhaiten vain kevyeen käyttöön, kuten kevyeen netin selaamiseen ja viestittelyyn WhatsAppilla. Jos tarkoituksena on pelata enemmän pelejä tai muuten käyttää puhelinta tehokkaammin, kannattaa suunnata katseet hieman kalliimpiin malleihin. Myöskin vähäinen sisäinen tallennustila on nopeasti täynnä, jos tarkoituksena on asennella useita sovelluksia tai pelejä. Toki monista halvoista puhelimista löytyy myös muistikorttipaikka, jolla saa lisättyä kätevästi ja kustannustehokkaasti tallennustilaa.

Kamera on nykypäivänä puhelimen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Puhelimia markkinoidaan monesti kameran megapikselin määrällä, mutta se ei kerro kaikkea kuvanlaadusta. Laatuun vaikuttaa muun muassa linssien ja sensorien laatu sekä ohjelmisto. Tässäkin kohtaa siis kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja, jos kamera on sinulle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Näiden edullisten puhelimien kamera on kuitenkin hintaansa nähden hyvällä tasolla hyvässä valaistuksessa.

Halpojen puhelimien parhaimpina puolina voidaan pitää yleisesti hyvää akkukestoa, sillä vähävirtaiset piirit sekä näytön alhainen resoluutio kuluttavat vähemmän virtaa.

Parhaat puhelimet alle 100 euroa

Nokia 2720 Flip (89 euroa) on HMD Globalin edullinen peruspuhelimia, josta löytyy hieman älykkäitä ominaisuuksia. Tätä ei ole varsinaisesti tarkoitettu korvaamaan älypuhelinta, vaan Nokia 2720 Flip on tarkoitettu sellaisille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä puhelinta. Puhelimesta löytyy fyysinen näppäimistö, hyvä akkukesto, muutamia sovelluksia (esimerkiksi WhatsApp) ja KaiOS -käyttöjärjestelmä.

Nokia 2720 Flip on niin sanottu simpukkapuhelin, jonka värivaihtoehdot ovat musta ja harmaa.

Nokia 2720 Flip on yksi edullisimmista puhelimista tällä hetkellä


Lue myös: Nokia 2720 Flip julkaisu.

Nokia 800 Tough (hinta noin 99 euroa) on myös älykkäillä ominaisuuksilla varustettu peruspuhelin HMD Globalilta. Erikoisuus löytyy kestävyydestä, sillä tämä puhelin kestää pudotuksia sekä vettä IP68-luokituksen mukaisesti. Pitkä akunkesto, voi käyttää muutamia sovelluksia esimerkiksi WhatsApp) ja käyttöjärjestelmänä toimii KaiOS.

Nokia 800 Tough peruspuhelin kestää kovaa käyttöä

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja