OnePlus Nord myyty loppuun useissa maissa

1
Petteri Pyyny

OnePlus Nord myyty loppuun useissa maissa
OnePlussan elokuun alussa myyntiin tullut OnePlus Nord on kerännyt kehuja medioissa ja käyttäjiltä lähes varauksetta. Mekin hehkutimme 400 euron puhelinta omassa arvostelussamme kenties parhaaksi kompromissiksi mitä voi tässä hintaluokassa tehdä.

Kehut ovat ilmeisesti kantautuneet myös ostajien korviin, sillä Nord jyräsi itsensä Suomessakin kaikkien operaattoreiden myydyimpien puhelinten listoille elokuussa.

Nyt näyttää vain siltä, että OnePlus on aliarvioinut puhelimen menestyksen, sillä OnePlusssan oma verkkokauppa tarjoaa ei-oota OnePlus Nordin edullisemmalle, 399 euroa maksavalle mallille ympäri Eurooppaa. GSM Arenan mukaan tilanne on sama kaikissa Euroopan maissa, Britanniaa lukuunottamatta.

Suomessa tilannetta onneksi auttaa se, että puhelinta on myynnissä laajalti myös jälleenmyyjien ja operaattoreiden kautta, mutta sielläkin varastot tuntuvat olevan hupenemassa. Nopealla tarkistuksella mm. Verkkokauppa.com ilmoitti edullisemman OnePlus Nordin saatavuudeksi syyskuun lopun ja Gigantti syyskuun 16. päivän.

Tarkemmin edullisemman OnePlus Nordin saatavuustietoja eri jälleenmyyjiltä voi selailla täältä:

OnePlus Nord 128GB / 8GB, saatavuus ja hinnat kotimaan verkkokaupoissa


OnePlus Nord, loppuunmyyty OnePlussan omassa kaupassa
Tilanne OnePlussan oman verkkokaupan sivuilla 2.9.2020


OnePlus Nordin satasen kalliimman mallin osalta tilanne on parempi. 256GB tallennustilalla ja 12GB keskusmuistilla varustettua 499 euron versiota tuntuu olevan saatavilla sekä OnePlussan omasta kaupasta että jälleenmyyjien kautta:

OnePlus Nord 256GB / 12GB, saatavuus ja hinnat
Mielenkiintoista onkin nähdä, ehtiikö toimitusten tilanne parantua ennen seuraavien OnePlussan mallien julkaisua. Syksyksi odotetaan sekä jo vuotanutta OnePlus 8T -sarjaa että huhuttua superedullista alle 200 euroa maksavaa OnePlus Clover-mallia.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.