Garmin Venu 3 -kellot tuovat parannusta unen seurantaan

Janne Yli-Korhonen

Garmin Venu 3 -kellot tuovat parannusta unen seurantaan
Garmin esitteli vuoden 2021 keväällä Venu 2 -sarjan, johon julkaistiin jatkoa Venu 2 Plussan muodossa alkuvuodesta 2022. Nyt nämä laitteet saavat jatkoa, sillä Garmin julkisti Venu 3 -sarjan, joka koostuu Venu 3- ja Venu 3S-malleista.

Venu 3 -kellot on suunniteltu tukemaan päivittäistä hyvinvointia ja liikuntatavoitteiden saavuttamista, ja ne tuovat edeltäjiin verratessa muutamia parannuksia.Venu 3 on kaksikosta suurempi. Pienempi Venu 3S sopii paremmin naisille.Merkittävin uudistus löytyy unen seurannasta. Venu 3 -kello mittaa sykettä, hengitystahtia, Pulse Ox-happisaturaatiota, stressitasoa ja Body Battery -energiatasoa päivin ja öin. Unen aikana Venu 3 seuraa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisessä hyödyllistä sykevälivaihtelua.

Venu 3 osaa nyt myös rekisteröidä torkut. Kello seuraa tai kirjaa automaattisesti torkut, jolloin voidaan seurata, mitä hyötyä torkuista on keholle, ja kuinka pitkät torkut pitäisi ottaa hyödyn saavuttamiseksi.

Ohjelmistoon on myös lisätty pyörätuolitila. Se seuraa päivittäisen työntöjen määrän, tarjoaa painon siirtymistä koskevat hälytykset sekä sisältää pyörätuolin käyttäjille tarkoitetut urheilusovellukset ja harjoitukset.

Venu 3 on kooltaan 45 millimetriä ja siinä on 1,4-tuumainen AMOLED-näyttö. Venu 3S on kooltaan 41 millimetriä ja sen näytön koko on 1,2 tuumaa.

Useita erivärisiä Venu 3 -sarjan kelloja vierekkäin

Suuremman kellon akunkesto yltää älykellotilassa enintään 14 päivään ja vain GPS -GNSS-tilassa 26 tuntiin. Pienemmän kellon lukemat ovat 10 päivää ja 21 tuntia.

Näiden kahden kellon erot näet täältä.

Kummassakin kellossa on mikrofoni ja kaiutin puheluita varten. Venu 2- ja Venu 2S-kelloista kaiutinta ja mikrofonia ei ole, mutta puolestaan Venu 2 Plussasta ne löytyvät.

Venu 2 -kelloissa on käytössä kaksi painiketta käyttöjärjestelmän hallintaan. Venu 2 Plussassa ja uusissa Venu 3 -malleissa niitä on kolme kappaletta.

Vertailu: Garmin Venu 2 vs Venu 2 Plus vs Venu 2s.

Venu 3 -kellot sisältävät Garmin Pay -lähimaksuratkaisun, 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa musiikin tallentamiseen Amazon Music-, Spotify- tai Deezer-palveluista sekä monia Garminin muista kelloista tuttuja urheiluitiloja ja harjoituksia.


Venu 3 -mallin värivaihtoehdot ovat vaaleanharmaa/hopeanvärinen ja musta/tummanharmaa.

Pienemmän Venu 3S -mallin värivaihtoehtoina keskiharmaa/tummanharmaa, salvianharmaa/hopeanvärinen, viileänharmaa/vaalean kullan värinen, uturoosa/vaalean kullan värinen ja norsunluu/vaalean kullan värinen.

Venu 3 -mallisto on saatavissa nyt. Venu 3:n suositushinta on 569 euroa ja Venu 3S:n 519 euroa.

Vanhempia Venu 2 -sarjan kelloja voi myös edelleen ostaa ja ne maksavat nykyään noin 300 euroa.

Ne ovat edelleen laadukkaita vaihtoehtoja ja kellot myös menestyivät hyvin Puhelinvertailun testeissä. Puhelinvertailu on arvostellut Venu 2:n ja Venu 2 Plussan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto g32 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto g32
130 € CDON
169 € Power
204 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.