Video: Kuinka heikosti voi toimitusjohtaja esitellä yhtiön omaa laitetta?

3
Puhelinvertailu



BlackBerry tuleva Android-puhelin vuoti lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla ja yhtiö päättikin virallistaa laitteen hiljattain. Venice-koodinimellä tunnettu laite sai nimen Priv, joka on herättänyt ihmetystä.

BlackBerryn toimitusjohtaja John Chen on ehtinyt jo esitellä laitetta myös mediassa. Ensimmäisten joukossa laitteeseen pääsi käsiksi kanadalaisen BNN:n toimitus. Toimitusjohtaja itse esitteli laitteen ominaisuuksia, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt aivan putkeen – päinvastoin.



Demo-efekti on tietysti tuttu ilmiö, mutta tämän surkuhupaisan tragedian olisi voinut estää hieman paremmalla valmistautumisella. Chenille ei tule kovin luontevasti Priv-nimen taustan esittely. Laitteen nimi ilmeisesti kuitenkin juontaa juurensa sekä privacy- että priviledge-sanoista eli tarjoaa yksityisyyttä ja etuoikeutta. Myöskään maailman suosituin mobiilialusta ei tullut toimitusjohtajalla mieleen, vaan Androidin sijaan Privissä ajetaan Googlea.

Muutenkin haastattelu meni sen verran heikosti, ettei alkuperäistä YouTube-videota löydy enää YouTubesta, mutta eiköhän tälläkin ole oma julkisuusarvo. Succès de scandale, vai mitä?


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
kappasvaan (vahvistamaton)

3

Eipä tainnut puolijumala Jobskaan olla mikään erityisen tekninen kaveri. Tajusi kyllä tuotteistamisen, markkinoinin yms päälle. Eli riippuu mistä roikkuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.