Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Kuinka heikosti voi toimitusjohtaja esitellä yhtiön omaa laitetta?

3
PuhelinvertailuBlackBerry tuleva Android-puhelin vuoti lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla ja yhtiö päättikin virallistaa laitteen hiljattain. Venice-koodinimellä tunnettu laite sai nimen Priv, joka on herättänyt ihmetystä.

BlackBerryn toimitusjohtaja John Chen on ehtinyt jo esitellä laitetta myös mediassa. Ensimmäisten joukossa laitteeseen pääsi käsiksi kanadalaisen BNN:n toimitus. Toimitusjohtaja itse esitteli laitteen ominaisuuksia, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt aivan putkeen – päinvastoin.


Demo-efekti on tietysti tuttu ilmiö, mutta tämän surkuhupaisan tragedian olisi voinut estää hieman paremmalla valmistautumisella. Chenille ei tule kovin luontevasti Priv-nimen taustan esittely. Laitteen nimi ilmeisesti kuitenkin juontaa juurensa sekä privacy- että priviledge-sanoista eli tarjoaa yksityisyyttä ja etuoikeutta. Myöskään maailman suosituin mobiilialusta ei tullut toimitusjohtajalla mieleen, vaan Androidin sijaan Privissä ajetaan Googlea.

Muutenkin haastattelu meni sen verran heikosti, ettei alkuperäistä YouTube-videota löydy enää YouTubesta, mutta eiköhän tälläkin ole oma julkisuusarvo. Succès de scandale, vai mitä?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
kappasvaan (vahvistamaton)

3

Eipä tainnut puolijumala Jobskaan olla mikään erityisen tekninen kaveri. Tajusi kyllä tuotteistamisen, markkinoinin yms päälle. Eli riippuu mistä roikkuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja