OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimien myynti alkoi Suomessa

1
Janne Yli-Korhonen

OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimien myynti alkoi Suomessa
OnePlus julkaisi hiljattain OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet. Nyt näiden puhelimien myynti on alkanut Suomessa. Hinnat alkavat 699 eurosta ja yltävät aina 999 euroon asti.

Pro-malli on luonnollisesti kalliimpi sekä teknisesti hieman edistyneempi malli. Tästä puhelimesta löytyy 6,78 tuuman AMOLED -näyttö, joka toimii QHD+ (1440 x 3120) resoluutiolla sekä nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttötestaaja DisplayMaten mukaan OnePlus 8 Pron näyttö rikkoi peräti kolmetoista ennätystä, joihin lukeutuvat muun muassa paras väritarkkuus, paras kontrasti, korkein kirkkaus ja pienin näytön heijastus.

OnePlus 8 Pro:
OnePlus 8 Pro on varustettu isolla ja nopealla näytöllä

Näytön ohella uudistuksia on tehty muutenkin melkoisesti. Kamera on saanut entistä kyvykkäämmät sensorit ja linssit.

Kameroita on takana nyt huippuversiossa peräti neljä. 48 megapikselin tavallisen kameran vieressä on 48 megapikselin laajakulmakamera, 8 megapikselin 3x zoom -kamera sekä Pro-mallissa erikoisuutena värisuodatinkamera.Sisälmyksien osalta on tarjolla muun muassa erittäin tehokas Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri 5G-yhteyksien kera, jopa 12 gigatavua huippunopeaa LPDDR5 RAM-muistia ja 4510 mAh akku. OnePlus panosti myös Pro-mallin kohdalla lataukseen, sillä OnePlus 8 Pro hyödyntää viimeinkin langatonta latausta. Lisäksi OnePlus Pro tarjoaa virallisen IP-luokituksen.

Kaikki tiedot saat lukemalla OnePlus 8 Pro arvostelun.

Hieman edullisempaa tehopuhelinta kaipaavalle on tarjolla "perusmalli" OnePlus 8, josta löytyy myös 5G-yhteydet mahdollistava Snapdragon 865 -piiri. Pro-malliin verratessa OnePlus 8:ssa on hieman pienempi 6,55 tuuman näyttö, joka toimii "vain" 90 hertsin virkistystaajuudella. Alhaisempi hinta näkyy kameraosastolla, eikä OnePlus 8 sisällä langatonta latausta tai virallista IP-luokitusta kuten Pro-malli.

OnePlus 8:
OnePlus 8 interstellar glow värissä

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro hintaOlemme kirjoittaneet useita OnePlus-aiheisia uutisia, jotka kannattaa lukea läpi:Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.