Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näille Samsungin puhelimille Android 12 tullaan julkaisemaan

Petteri Pyyny

Näille Samsungin puhelimille Android 12 tullaan julkaisemaan
Android 12 beta-versio on jo jakelussa joillekin puhelinmalleille, mutta valtaosalle puhelimista Android 12 saapuu aikanaan suoraan virallisena versiona. Samsungin malleista yhdellekään ei Android 12 -betaversiota ole vielä saatavilla, vaan yhtiön asiakkaille tullaan aikoinaan julkaisemaan lopullinen Android.

Koska Samsung on hiljattain selkeyttänyt ja parantanut merkittävästi Androidin päivityspolitiikkaansa, on yhtiöllä iso pino puhelinmalleja, joille Android 12 pitäisi saapua julkaisun jälkeen.

Lista pohjautuu Android Update Trackerin listaan Nokian Android 12 -päivityksistä sekä SamMobilen vastaavaan listaan. Listojen pohjalla ovat Samsungin päivityslupaukset - virallista, Samsungin julkaisemaa listaa ei ole saatavilla. Mikään lopullinen totuus listaus ei ole - Samsung voi aivan hyvin yllättää ja tuoda syksyllä julkaistavan Android 12 -version myös vanhempiin malleihinsa, joita tällä listalla ei ole.

Olemme käsitelleet laajasti Android 12 mukanaan tuomia uudistuksia artikkelissamme, joka kannattaa luonnollisesti lukea, jos tuleva käyttöjärjestelmäpäivitys kiinnostaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.