Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näille Xiaomin puhelimille Android 12 tulee

Petteri Pyyny

Näille Xiaomin puhelimille Android 12 tulee
Android 12 on jo siirtynyt viralliseen beta-versioon ja on jo saatavilla joillekin puhelinmalleille, myös mm. usealle Xiaomin mallille.

Xiaomin oma Android-päivityspolitiikka on hieman epäselvä, eikä yhtiö ole julkaissut päivityspolitiikkaansa minään virallisena dokumenttina. Eri valmistajien Android-päivityksiä seuraava Android Update Tracker listaa sivuillaan Xiaomin epävirallisen päivityspolitiikan, jonka mukaan kalleimpiin malleihin yhtiö julkaisisi aina kaksi Android-versiopäivitystä julkaisun jälkeen ja edullisimpiin yhden.

Tuon periaatteen pohjalta sivustolla on saatavilla lista Xiaomin malleista, joille päivityksen pitäisi olla tulossa syksyn julkaisun jälkeen. Vastaavat mallit löytyvät myös intialaisen Piunikaweb-sivuston listasta. Lisäksi kaikki meidänkin listaltamme löytyvät Xiaomin mallit, joille beta-version voi jo ladata, on listattu.

Tässä listaus Xiaomin malleista, sisältäen myös yhtiön alibrändit Pocon sekä Redmin, joille Android 12 pitäisi saada tulevana talvena:Seuraamme Android 11 päivittymistä puhelinmalleihin omassa Android 11 -päivitysseurannassamme tiiviisti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.